De Noardewyn

Achter de boerderij, op het grote veld, is bessenkwekerij De Noardewyn gevestigd. Ruim 17 jaar geleden, als enige bedrijf bij de boerderij toen, zijn wij gestart met het kweken van blauwe bessen en vlierbessen. Door de jaren heen zijn daar andere fruitsoorten bij gekomen.

Nu is ons hoofdgewas de blauwe bes, met als goede tweede de aardbei

                                                                          .

Ook staan er op het veld ruim 250 druivenstokken en  300 kersenbomen.

Verder een hoek met                                                     rode aalbessen 

         kruisbessen

         zwartebessen

         appelbessen

         vlierbessen

         bramen

         jostabessen

         pruimen

         frambozen.


De oogst van de blauwe bessen start ongeveer in de half juli en loopt t/m begin oktober. In die periode kunt u zelf ook blauwe bessen plukken in onze ‘zelfplukhoek’. "Klasse I bessen"  gaan naar de veiling in Geldermalsen.

Onze aardbeien etc. worden in de winkel (Ariëlla) verkocht ,voor 2e keus fruit (vers of diepvries) kunt u op ons bedrijf terecht (ook blauwe bessen) .

Ook verkopen wij het hele jaar door plantgoed . U kunt voor nagenoeg alle fruitplanten en - bomen bij ons terecht , is iets niet op voorraad ? Dan bestellen we het voor u.
Wij kunnen ook uw fruithaag leveren !

Nb: Voor ons complete assortiment kunt u onze website raadplegen (onder het kopje ‘producten‘), www.noardewyn.nl .

 

Wij zijn Jelle Sixma en Alida Henstra. Jelle is bijna het hele jaar door van maandag t/m zaterdag van 10;00 tot 17:00 uur op het bedrijf aanwezig.     Voor vragen en informatie kunt u terecht op ons bedrijf, telefonisch: 06-53900424 of mail naar noardewyn@chello.nl.